Hobit: Matrix 4

Přesně tohle se mi přišlo na mysl ve scéně, kdy se děj Hobita propojoval oslím můstkem s dějem následné trilogie.

The-Hobbit-Battle-of-the-Five-Armies-logo

Abych nepředbíhala úplně, kdysi jsem četla knihu a moc se mi líbila. Nádherná veselá pohádka, kterou jsem hltala. Následná trilogie už mi tolik neseděla a nedokázala jsem ji dočíst, možná to bylo i mým věkem a dneska už jsem dozrála natolik, ke bych ocenila i ji.

Moje chyba, že jsem celou dobu očekávala zachování ducha knihy. Dostala jsem akci, u které si vždycky říkám, že si tvůrci snad myslí, že jsme úplně blbí: no co to mělo být s tím Legolasem na zaklíněné věži? (I v předchozích filmech mám podobné momenty: trpoši na padajícím lešení snad 200 metrů, nebo Throrin v kolečku na roztaveném zlatě.)

Dostala jsem i epickou podívanou na orly epicky rozmetávající řady nepřátel, nebo na Šmaka neméně epicky likvidujícího město.

Taky jsem dostala krásné kostýmy, sympatické postavy (které samosebou umřely) a příslib romantické zápletky, který byl ze všeho nejhorší!

Takže jsem nakonec odcházela z kina řádně naštvaná s tím, že Thorin umřel snad jen proto, aby byl zajímavý, Kili jí ani nedal pusu a Filiho nikdo oplakávat nebude, protože byl stejně nevýrazný jako zbytek trpaslíků a všichni budou stejně truchlit pro Thorina…

No, pomohlo mi nadopovat se fanartem, pustit si pár mých oblíbených songů a upnout se k myšlence, že je načase, abych si přečetla znovu knihu (fakt umřeli takhle blbě i tam?).

A teď k obrázkům. Níže je výcuc takových, které mě nějakým způsobem oslovily:

Smaug by JR-Dragona

autor: JR-Dragona

Thorin Oakenshield by Gold-Seven

autor: Gold-Seven

[The Hobbit] Fili by trackhua

autor: trackhua

Fili walk by Spader7

Kiliel by Spader7

autor: spader7

i see fire by PabutteGO

autor: PabutteGO

I'm Okay Brother by loobeeinthesky

You've gone... by loobeeinthesky

autor:  loobeeinthesky

Legolas by AndreevaPolina

Legolas by AndreevaPolina

autor: AndreevaPolina

Tauriel by AlessiaPelonzi

autor:  AlessiaPelonzi

Thorin: Will you join me.. by MoonFangs

autor: MoonFangs

Příspěvek byl publikován v rubrice Blog se štítky , a jeho autorem je yeyra. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *