Antistresové omalovánky

omalovánky webČlověk o ně zakopává na každém kroku, už i v Levných knihách. Stala se z nich mánie a přiznávám se, že mě to nepřekvapuje.

Samotné mi omalovánky vydržely hodně dlouho (poslední si pamatuji z 5. třídy základní školy) a měla jsem dokonce celou knihu, kterou jsem postupně vybarvila úplně celou. Docela by mě zajímalo, kde nakonec skončila, jestli náhodou není zahrabaná někde doma.

Možná, že kdyby u mě nakonec nepřevážila má umělecká stránka a tvoření všeho druhu mi nezůstalo jako posedlost bez které nemůžu existovat, patrně bych jim propadla a omalovávala, až by se z ořezávátka kouřilo.

Jediné, co by mě možná brzdilo, by byly ty úplně nejtitěrnější obrazce a fakt, že některé knihy jsou udělané tak, že obrázky k vybarvování jsou jen na pravé straně (pro leváka naprosto ideální… Grr!).

Už před několika měsíci jsem si říkala, že bych mohla zkusit nakreslit vlastní motivy pro vybarvování. Teď jsem se konečně odhodlala a tady jsou:

záložky květiny náhledPět kusů o velikosti vhodné k užití jako záložky do knížek. (Vybarvené obrázky doporučuji zalaminovat pro delší životnost a pro jistotu, že pastelky nezanechají v knihách barevné stopy.)

Pro vaše větší pohodlí jsem připravila soubor ve formátu .pdf, stačí tedy jen vybrat vhodný papír (ideálně čtvrtku) a vytisknout.

Šiřte dle libosti, neodstraňujte můj podpis a odkaz na web a nevyužívejte komerčně.

soubor v .pdf ke stažení

Budu ráda, pokud mi zanecháte nějakou zpětnou vazbu – především fotky vašich výtvorů mě potěší.

1 komentář u „Antistresové omalovánky

  1. Pingback: Omalovánka s ptáčkem | Yeyra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *